Eventos y noticias del mundo Maido, el mejor restaurante de comida nikkei en Lima.

es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 15 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

News

gastroeconomy (@gastroeconomy)

18 Oct

RT @gastroeconomy: La visión de grandes chefs sobre el sector mundial y sus proyectos @ArzakRestaurant @maurocolagreco @Mitsuharu_maido @GA…

Visit source

MATT PRESTON (@Cravatalious)

17 Oct

RT @Cravatalious: @gcalombaris eyes say it all ! Stunned, almost shocked, pleasure eating the first part of @mitsuharu_maido ‘s theobroma d…

Visit source

Programa de Gastronomía PUCP (@gastronomiapucp)

16 Oct

RT @gastronomiapucp: Ayer compartimos la mañana con gran parte de nuestro equipo docente y del consejo consultivo nacional liderado @gaston…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

10 Oct

Tiradito de Pejerrey con conchas karaiwsantiago @wsantiagohotel @gercs02 #karaiwsantiago https://t.co/McGT3xvqAd

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

10 Oct

Arroz con camaron de roca #Karai karaiwsantiago @wsantiagohotel @gercs02 @GuzmaJara #cocinanikkei #cocinaperuana https://t.co/Fkj8yHuLMr

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

06 Oct

Muchisimas gracias @manubuffara por todo el cariño! Fue un placer estar en tu casa 🙏 Gracias a todo el equipo de… https://t.co/8JWlXaeZi6

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

03 Oct

Grandes! akirashiroma13 oscarlopezaedo en olymperestaurante @ttroisgros #Maido https://t.co/Iu1VGSUdj2

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

30 Sep

RT @JorgeMunozAP: Este es un pequeño resumen de algunas propuestas que tengo para #Lima, cuento contigo para #viralizar el video. Mi plan d…

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

29 Sep

RT @JorgeMunozAP: Sé que dudas de la política y de los políticos, sólo te pido la oportunidad, que me conozcas. Nunca he tenido algún probl…

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

29 Sep

RT @JorgeMunozAP: Ahora no sólo me difaman con que tengo ANTECEDENTES PENALES , REQUISITORIAS, SINO QUE TAMBIEN ESTOY ALIADO AL PARTIDO QUE…

Visit source

7caníbales (@7canibales)

28 Sep

RT @7canibales: Un festín con participación de Mitsuharu Tsumura, chef de Maido, abrió las cenas a cuatro manos impulsadas por Josean Alija…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

25 Sep

Gracias a toda la familia de @NeruaGBilbao joseanalija por recibirnos en su casa oscarlopezaedo akirashiroma13 Gra… https://t.co/LrqSDnBIiV

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

18 Sep

Panza de paiche a la brasa, aji negro y chorizo #Maido oscarlopezaedo @cesarchoy https://t.co/40IBgcbw5p

Visit source

Nerua G Bilbao (@NeruaGBilbao)

18 Sep

RT @NeruaGBilbao: ¡Quedan muy pocas entradas disponibles para vivir dos cenas únicas! Disfruta en Bilbao de dos de las cocinas más reconoci…

Visit source

Jorge Muñoz (@JorgeMunozAP)

17 Oct

RT @JorgeMunozAP: Queridos vecinos quería contarles que tan pronto conocimos los resultados, comenzamos a tener reuniones para llegar a ene…

Visit source

PGATOURLA (@PGATOURLA)

16 Oct

RT @PGATOURLA: When in Peru you have try the local cuisine and that’s exactly what @harrisonendy96 did today. The young Aussie went to Maid…

Visit source

raquel rosemberg (@raquelrosemberg)

15 Oct

RT @raquelrosemberg: Hay sabores que no vamos a olvidar nunca. Los de tus besos, caricias, tortas y mousse de chocolate, pastas con hongos…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

10 Oct

Gyozas con chupe de camarones de roca y tempura negro de huevo karaiwsantiago @gercs02 @GuzmaJara #Karai https://t.co/qjQn4HtiLI

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

06 Oct

Thanks galapequenoprincipe complexopequenoprincipe for showing us the amazing infrastructure, technlogy, care, but… https://t.co/yRbdmjdQVd

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

05 Oct

Sale Bouillabaisse! @c_troisgros tujurestaurante galapequenoprincipe https://t.co/yUhwsRiSZv

Visit source

Albert Sapere (@lsdm_albert)

02 Oct

RT @lsdm_albert: La cucina Nikkei di Mitsuharu “Micha” Tsumura di #Maido, in un 4 mani con Josean Josean Alija a #Bilbao @Mitsuharu_maido @…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

30 Sep

Que tal MERITO!!! Gracias Juan Luis y Jose Luis por crear este espacio acogedor lleno de pasión, creatividad y sabo… https://t.co/V4ZMgI1QqH

Visit source

Cristina Jolonch (@cristinajolonch)

29 Sep

RT @cristinajolonch: Hoy escribo sobre la nueva etapa del proyecto de Virgilio Martínez @CentralRest y Pia León https://t.co/DbGx3GmsIf

Visit source

Julián Méndez (@biembebido)

28 Sep

RT @biembebido: Un nikkei vino a Bilbao... @Mitsuharu_maido. 7º 50Best. #Ongietorri Cocinó en @NeruaGBilbao con Heavy Alija. @biscayenne ha…

Visit source

Marca PERÚ (@marcaPERU)

27 Sep

RT @marcaPERU: ¡La mejor chef de la región es peruana! Nuestra talentosa chef #PíaLeón fue reconocida con el premio Mejor Chef Femenina de…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

25 Sep

Con joseanalija en el estadio del @athletic_eus #Bilbao @NeruaGBilbao https://t.co/ins5M3G3fC

Visit source

The Gourmet Journal (@gourmetjournal)

18 Sep

RT @gourmetjournal: Josean Alija (@NeruaGBilbao) cocinará junto a @AnaRos40 (@hisafranko) y @Mitsuharu_maido. #gastronomia https://t.co/x6t…

Visit source