Eventos y noticias del mundo Maido, el mejor restaurante de comida nikkei en Lima.

es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 15 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

News

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

25 Mar

Hoy mas que nunca pensemos en nuestro planeta y cuidemoslo! https://t.co/u3QDnlWZoO

Visit source

AComerPescado (@AComerPescado)

23 Mar

RT @AComerPescado: #DíaMundialDelAgua 🌳💧🐟 Cuidemos el agua es fuente de vida y desarrollo. https://t.co/QwwY6aKcHL

Visit source

SNP Perú (@SNP_Peru)

22 Mar

RT @SNP_Peru: La ayuda no puede esperar. Sigamos enviando nuestros donativos porque todos somos #UnaSolaFuerza @JulianaOxenford @aliciarett…

Visit source

Teletón Perú (@teleton_peru)

16 Mar

RT @teleton_peru: Ayúdanos a difundir esta información, unidos podemos lograr grandes cosas. Campaña de recolección de apoyo y voluntariado…

Visit source

SNP Perú (@SNP_Peru)

16 Mar

RT @SNP_Peru: #FuerzaPeru Ponemos a disposición un puente marítimo para llevar ayuda al norte del país. Entérate cómo ayudar►https://t.co/c…

Visit source

Hajime Kasuga (@HajimeKasuga)

16 Mar

RT @HajimeKasuga: Último día en Hanzo!! Muchas gracias hosaka75 y @vtdh por todo el apoyo. Gracias a todo el… https://t.co/wRcelyoPLd

Visit source

Geeta Bansal (@chefgeeta)

15 Mar

RT @chefgeeta: My conversation with Peruvian chef @Mitsuharu_maido https://t.co/Xvv65JJlsc

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

15 Mar

Tomorrow I will take over @new_worlder Instagram page!!! Get ready! Directly from Maido in… https://t.co/CMzfzorJNh

Visit source

SNP Perú (@SNP_Peru)

09 Mar

RT @SNP_Peru: ¿En qué consiste la campaña #SalvemosAlCebiche? Entérate aquí► @gaston_acurio @Mitsuharu_maido @mgarciafreundt @VirgilioCentr…

Visit source

MinisterioProducción (@MINPRODUCCION)

02 Mar

RT @MINPRODUCCION: 📣¡RECUERDA! La #veda de #ConchasNegras sigue hasta el 31 de marzo de 2017. Ayúdanos a difundir y apoya la #PescaResponsa…

Visit source

New Worlder (@new_worlder)

02 Mar

RT @new_worlder: Muchas gracias a @limasabe por compartir nuestra serie #OffTheTable: @peru con chef @Mitsuharu_maido! https://t.co/3HdHmlq…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

28 Feb

Asadito cortado con cuchara #brigadadesantelmo #buenosaires @cirowatanabe @takehiro_ohno Gracias @ferrivarola y Gab… https://t.co/nTDryGN5Xn

Visit source

angel perea (@angelperea01)

28 Feb

RT @angelperea01: en #Chimbote conoces la concha corazón muy rendidor @gaston_acurio @Mitsuharu_maido @rafaelpiqueras @JBercke @HajimeKasug…

Visit source

isabela moner (@isabelamoner)

25 Mar

RT @isabelamoner: Inolvidable experiencia culinaria en este restaurante servidos por el Chef @Mitsuharu_maido con mi amigo @marco_zunino Gr…

Visit source

AComerPescado (@AComerPescado)

22 Mar

RT @AComerPescado: Prioriza la donación de AGUA Y ALIMENTOS NO PERECIBLES para nuestros hermanos damnificados.👪 ¡Somos #UnaSolaFuerza! 💪 ht…

Visit source

Leyla Chihuan (@LeylaChihuan)

20 Mar

RT @LeylaChihuan: #UnPlatoPorElAutismo 20 de marzo al 15 de mayo en 40 restaurantes : Central, Maido, Rafael, El Mercado.... https://t.co/v…

Visit source

MinisterioProducción (@MINPRODUCCION)

16 Mar

RT @MINPRODUCCION: Apoyemos la campaña de recolección de ayuda humanitaria para las poblaciones más afectadas por huaicos y lluvias intensa…

Visit source

angel perea (@angelperea01)

16 Mar

RT @angelperea01: por emergencia no hay pase y muchos pescadores no salen a faenar, precaución @gaston_acurio @Mitsuharu_maido @VirgilioCen…

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

15 Mar

Bendiciones y fuerza a todos los afectados por los desastres naturales. En estos momentos es cuando tenemos que estar mas unidos que nunca.

Visit source

Pepe Azúa (@aquipepe)

15 Mar

RT @aquipepe: Micha en Santiago!!! su maravillosa cocina y toda la magia de @Mitsuharu_maido en el @WSantiagoHotel ... Felicidad máxima!!!…

Visit source

MejorDeLaGastronomia (@lmgastronomia)

09 Mar

RT @lmgastronomia: Gastronomía peruana: esperando la nueva revolución https://t.co/lBeYPZx9tA #Perú https://t.co/aBUJiL489u

Visit source

Mitsuharu Tsumura (@Mitsuharu_maido)

04 Mar

Tacu tacu hecho en casa, solo falta su huevito a la inglesa 😎 https://t.co/31GQKbMvso

Visit source

New Worlder (@new_worlder)

02 Mar

RT @new_worlder: #OfftheTable: @peru features #chef @Mitsuharu_maido, labeled #13 on @TheWorlds50Best & #2 on @LatinAmericas50! https:/…

Visit source

Eating Beagles (@EatingBeagles)

02 Mar

RT @EatingBeagles: Lima's The Food Capital https://t.co/i5Rzzy8EoW @VirgilioCentral @CentralRest @Mitsuharu_maido @gaston_acurio @Lima_Lond…

Visit source

Fer Rivarola (@El_Baqueano)

28 Feb

RT @El_Baqueano: Que hermoso quilombo que armamos en Necochea y Quequén, que fácil es trabajar todos juntos, gracias por el enorme apoyo 🙏🙏…

Visit source