Reservation
Call Us
Find Us
es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 13 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

Nikkei

reservations reservations

Discover

“The Nikkei Experience”

Latest News

RT @JorgeMunozAP: Hoy me reuní con los Bomberos Voluntarios de la IV Comandancia Departamental Lima Centro en la sede de la Compañía Victor…

RT @Luces_ECpe: #Luces20Años “Para mí Luces siempre ha sido la plataforma más entretenida de El Comercio. Y para mí, también, es el que más…

Una vergüenza nacional. No permitamos esta locura. Mi apoyo total al Sub oficial Elvis Miranda @PoliciaPeru y mi in… https://t.co/FU20BBM5ug

Feliz dia Lima!!! Aca va una del gran Augusto Polo Campos https://t.co/hjUwANeq4R

Con el maestro de maestros Robert De Niro!!! Gracias por visitarnos #Maido https://t.co/TghSZ0suK8

RT @angelperea01: Con el ingreso de aguas subtropicales (con salinidades altas) hasta cerca a costa tenemos presencia temporal en el centr…

Terrible technical suppprt in #SchindlerPeru @schindlergroup Elevator breaks down every week, local branch does no… https://t.co/wShzvDLIr9

RT @madbloodymary: De sostenibilidad, de nuestros patrimonios naturales y culturales hablan @Mitsuharu_maido y @paolamiglio en una charla i…

RT @angelperea01: Tenemos veda del tiburón martillo (Sphyrna zygaena) desde el 01 de enero hasta el 10 de marzo de cada año @gaston_acurio…

RT @angelperea01: Estimados todos empezando el 2019, recuerden que ya estamos en veda del camaron de río por reproducción, este preciado re…

RT @angelperea01: todos debemos saber, periodo de veda por reproducción del #camaron de río se inicia el 01 enero y se prolongará hasta 31…

RT @gaston_acurio: Recetweet. Cuando empiezan las lluvias, el camarón desciende de los andes al mar para reproducirse. Cuando estas termin…

El origen de todas las papas del mundo se origina a travez de esta plantita, fue la primera planta de papa de la hi… https://t.co/c78SAulE15

Ofrendas a la Pachamama rodeado de monolitos con mas de 9000 años de existencia incahuasiayacucho #Condorcocha… https://t.co/3NOZVtW3Ws

RT @paolamiglio: “El tema de la pesca y las artes de pesca ilegales afecta también, entonces qué hacemos hablando de vedas si hay final hay…

RT @PCaterianoB: El restaurante @Mitsuharu_maido del PERÚ ha sido elegido como el décimo segundo del mundo. ¡Felicitaciones! https://t.co/P…

RT @Luces_ECpe: #DineforChange: @Mitsuharu_maido fue sede de esta iniciativa a favor de Operación Sonrisa (por @CatyCR) ► https://t.co/RpwF…

@disalch @eldacantu Lizzy! Te deseo lo mejor de lo mejor! Exitoos y nos vemos pronto 😊

Con el gran akirashiroma13 oscarlopezaedo y carlosfs2204 #Maido #Osaka https://t.co/ByjSuot4xV

Thanks @bibikgourmand for a great breakfast but even more for bringing Latin America and Asia together! chefdaniel… https://t.co/AB50QMHwYd

RT @agoisfoto: Tartare de toro, emulsión de erizo, tofu de palta, ponzu y crujiente de arroz. Uno de los platos de @mitsuharu_maido en “Din…

RT @PoliciaPeru: Dedicamos el último tweet del día, para los familiares de nuestros hermanos policías, quienes los apoyan en todo momento y…

RT @gaston_acurio: Nuestro mar no resistirá más. lLs paises afectados ya legislan para proteger su mar del plástico de un solo uso. No po…


Go to News
Follow us at