Reservation
Call Us
Find Us
es

Online Reservations

Dear Customer,

Our restaurant only takes reservations made using our web page or email (reservas@maido.pe). Please take into account that reservations via web or email can only be made with a minimum time of 48 hours in advance.

If you would like to make a reservation with less than 48 hours in advance, or modify an existing reservation during the same day in which you are coming to Maido you can do it over the phone (4462512 / 4477554) during 09.00hrs until 18.00hrs.

We would also like to remind you that besides our A la carte service you can also take our Nikkei Experience. This experience consists of 13 courses and has a duration of two hours and thirty minutes approximately with a beverage pairing option. During lunch time you can start the experience until 14.00hrs and for dinner until 21.00hrs. We recommend to book in advance since we have limited number of experiences that we can serve for lunch and dinner.

We will get back to you during the next 48 hours.

Thank you very much for writting us.

We will reply as soon as possible.

Please note that your booking request is not yet confirmed.

We are managing reservation requests no more than three months in advance.

Our reservation center will be contacting you within 48 hours to determine our availability.

We appreciate your preference.

Your request has been sent, a confirmation will be sent to your mail .

We recommend to see the menu

I would like to order:

Date

Dear Customers please note that online reservations can only be made 24 hours in advance at least, however, telephone reservations may be made even during the day requested.

Hour

N° of guests

Nikkei

reservations reservations

Discover

“The Nikkei Experience”

Latest News

RT @raquelrosemberg: Un homenaje a @mitsuharu_maido yakumanka #barcelona https://t.co/Kpfk6qquDP

RT @cristinajolonch: Con más razón si además visitan a @gaston_acurio @VirgilioCentral @Mitsuharu_maido https://t.co/40uaE8tDvn

@mgmoles Por favor escribele a Lucia, diciendo que me enviaste el tweet. reservas@maido.pe

RT @marcaPERU: Aprende deliciosas recetas en #CocinaEnKukama y únete al esfuerzo de @Mitsuharu_maido, Gaviota y todo el pueblo de Nauta por…

RT @cachinalcantara: Juntos otra vez como hace 20 años 🤗 https://t.co/MDyYEh9Tzz

RT @gaston_acurio: Dos marcas con bonito y caballa pescadas en el mar peruano y envasadas en el Peru con calidad. https://t.co/7cqy5U284E

RT @identitagolose: Tsumura @Mitsuharu_maido, la cucina nikkei e la rivincita del mocambo, frutto dei poveri. Lo chef del Maido, n. 1 in Su…

RT @paolamiglio: Todas las trufas de Soria que recolectamos hoy #cocinandocontrufa 😬😬😬 con @Mitsuharu_maido https://t.co/BENLKcEiLS

RT @CongresoSoria: ✔ ¿Quién dijo descanso? 👉 Nuestro Jurado se ha ido a conocer la caza de trufa con perro 📌¡¡No se lo querían perder!! 👏👏…

RT @CongresoSoria: A punto de finalizar el cuarto participante, el Jurado no lo está teniendo nada fácil #CocinandoconTrufa https://t.co/ae…

RT @SanjeevKapoor: Tasting and judging Cooking with Truffles with chefs from all across the globe @albertochicote @Mitsuharu_maido @spain @…

RT @sonianorte: @cocinandos Ahí va otra!! @oriolcastro @Mitsuharu_maido. Gracias @cocinandos https://t.co/NiAHP4Si2o

RT @FarmAfrica: Our online auction is still open! #TreatYourself to an incredible dining experience at #Maido in #Lima, #Peru. Gifts from U…

RT @carlosgarciareq: Una buena noche!!! Otra buena experiencia!!! @jmaizega @DiegoGuerrero75 @mitsuharu_maido… https://t.co/0tvRlRzLcG

RT @gaston_acurio: Cuando el mar esta de buen humor en la mar lima celebramos. Disculpen la pequeñez. https://t.co/JwEe2lGfEg

RT @paolamiglio: En @gastromasa (Estambul) @Mitsuharu_maido y @cesarchoy de Maido, presentan el macambo de Tarapoto y trabajan una suerte s…

RT @JeffersonF_10: Vamos a ir a dejar el alma por nuestro País , Vamos a demostrar de que estamos hechos los PERUANOS 🇵🇪💪🏾🔥 @fifaworldcup #…

RT @marcaPERU: ¡ESTO NO ES TODO! @Mitsuharu_maido descubrió un #Perú que lucha por salvar sus lenguas nativas en peligro de extinción. ¡Y…

RT @marcaPERU: ¿Pensabas que había terminado #Intercambiados? Aprendiendo #Kukama, @Mitsuharu_maido descubrió mucho del #Perú y de la luch…

RT @TheWorlds50Best: As Part of Farm Africa's #GrowingFutures auction, #LatAm50Best No.1 Maido are giving away their 18 course tasting menu…

RT @cheryltiu: My buddy Micha's (@mitsuharu_maido) restaurant Maido in Peru was voted the No. 1 restaurant in… https://t.co/qKzRo7pKSi

RT @Gastronomistas: El #Maido de @Mitsuharu_maido es el actual mejor restaurante de Latinoamérica. Está en #Perú y así lo hemos visto, prob…

RT @Munozestuvoz: Ponemos al servicio de los ciudadanos, la más moderna central de seguridad ciudadana del país, única con categoría C4 - C…

RT @marcaPERU: ¡UN REPETICUÁ! Cuando la historia es tan buena, vale la pena repetirla. Mira a @Mitsuharu_maido, chef, aprendiendo #Kukama…

RT @djfrancisdavila: Listo para la experiencia #gastrosensorial #cmialimentos @mitsuharu_maido @juanmaelcielo @mishamoliviatis @renzo_garib…

RT @mishamoliviatis: Bienvenido a Guatemala @Mitsuharu_maido https://t.co/psv1VOHcoq

RT @new_worlder: .@Mitsuharu_maido + other #Peruvian chefs will journey to NYC on Nov 27 for a @paraqayrest dinner at @BagatelleNYC: https:…

@fapperu @SeleccionPeru @CCFFAA_PERU @noticias_tvperu @canalN_ @MindefPeru @Phill_Butters @PeruNews @noticiasperu… https://t.co/CseRExems7


Go to News
Follow us at